Cazare la Pensiunea Laura

Oferim camere pentru cazare în apropierea statiunii Băile Felix într-o zonă liniștită aproape de pădure. Este o zona ideala pentru relaxare. Pensiunea se afla în imediata apropiere a două cunoscute stațiuni: Băile Felix și Băile 1 Mai. În mai puțin de 10 minute mers pe jos puteți ajunge să vă relaxați în bazinele cu apă termală sau să petreceți clipe placute într-o atmosferă prietenoasă, de vacanță. Baile Felix este cea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din România, situându-se pe locul doi, după litoralul Mării Negre, în privința numărului locurilor de cazare din România. In acelasi timp nu se afla departe nici de Oradea unde poti vizita multe centre comerciale dar si locuri unice, pline de insemnatate istorica.

Pensiunea Laura Cazare Camere Baile Felix

Oferim urmatoarele beneficii

ATMOSFERĂ

Garantăm clienților noștrii un CONCEDIU RELAXANT ȘI ODIHNITOR, departe de zgomotul vehiculelor, agitația și poluarea fonică din stațiunile Băile Felix și Băile 1 Mai, totuși atât de aproape de ștrandurile și bazele de tratament din aceste stațiuni, la 5-7 minute de mers pe jos.

LOCATIE

Pădurea de foioase din imediata vecinătate a pensiunii vă oferă cadrul pentru plimbări deosebit de liniștitoare datorită aerului curat. Tot ce înseamnă natură, relaxare se află aici, mai la îndemână ca niciodată.

CAMERE

Dispunem de 10 camere duble, spațioase și curate, dotate cu televizor și baie cu toate facilitățile. Personalul nostru vă stă la dispoziție pentru a putea servi micul dejun, opțional, într-un cadru adecvat.